به گزارش خبرنگار مهر، سید مصطفی سید هاشمی امروز در مراسم بهره برداری از پروژه های مخابراتی با انتقاد از عملکرد مسئولان در مورد مخابرات، گفت: ما عاشق نگه داشتن سهام مخابرات نیستیم و سیاست ما ماندگاری نیست و هر کسی که بخواهد این شرکت را بخرد با همان شرایطی که این شرکت را خریدیم، آن را واگذار می کنیم.
وی گفت: آگهی فروش را به صورت مکتوب از روز شنبه منتشر خواهیم کرد.
سید هاشمی با بیان اینکه قبل از خصوصی سازی مخابرات ۲۴ میلیون خط تلفن ثابت در کشور دایر شده بود، گفت: هم اکنون این تعداد به ۳۰ میلیون دایری تلفن ثابت رسیده و ما سالانه یک میلیون خط تلفن ثابت واگذار کردیم.
وی با انتقاد از کاهش تعرفه های مخابراتی، گفت: ما می گوییم تعرفه ها را به سال ۸۲ برگردانید؛ آن زمان تعرفه یک مکالمه به ازای هر دقیقه ۴.۷۷ ریال با ارز ۶۰۰ تومانی بود اما هم اکنون تعرفه یک دقیقه مکالمه با ارز ۳ هزار و ۳۰۰ تومانی به یک ریال کاهش یافته است.
سید هاشمی با بیان اینکه بر اساس آمار اتحادیه جهانی مخابرات ما از میان ۱۶۶ کشور، ارزان ترین نرخ تلفن ثابت را داریم، گفت: سرانه تلفن ثابت در ایران برای هر ایرانی ۱۲ سنت است و این در حالی است که در افغانستان این رقم ۱۲ برابر ما و حدود ۱ دلار و ۵۶ سنت برآورد می شود.
رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه اگر دولت یاری نکند و از آی سی تی عقب بیفتیم فاتحه کشور خوانده است، گفت: هم اکنون کشور سنگاپور که در حد تهران است ۲۴۰ میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی دارد که ۶۰ درصد آن بر اساس فناوری اطلاعات و ارتباطات است، این در حالی است که بازار فناوری اطلاعات و ارتباطات ما ۴۰ هزار میلیارد تومان است و تراکنش مخابرات ۱۴ هزار میلیارد تومان برآورد می شود.
سید هاشمی با اشاره به اجرای طرح اینترنت پرسرعت پس از خصوصی سازی مخابرات، گفت: سهم ما در بازار ADSL حدود ۳.۵ میلیون خط است و سهم شرکت های اینترنتی نیز همین مقدار است و با خصوصی سازی مخابرات این بازار رقابتی شده است. با این وجود در برنامه داریم که این رقم را به ۱۰ میلیون خط اینترنت پرسرعت برسانیم.
وی با انتقاد از عرضه پهنای باند در کشور گفت: در ارتباط با پهنای باند اینترنت نیز مشکل داریم و ما می خواهیم پهنای باند اینترنت را وارد کنیم، اما به ما اجازه نمی دهند حتی پیشنهاد خود را به شرکت ارتباطات زیرساخت با قیمت پایین داده ایم، اما گفته اند که این موضوع انحصاری است.
رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران با انتقاد از اظهارات در مورد خصوصی سازی مخابرات، گفت: ما مخابرات را از پشت ویترین خریدیم و اگر هر مشکلی در ارتباط با قبل از این واگذاری وجود داشته به ما مربوط نمی شود.
وی ادامه داد: بعضی می گویند مخابرات را ارزان خریدید؛ آن زمان رضایت داشتید و ما نیز به دو برابر قیمت فروش، سهام این شرکت را خریدیم.
سید هاشمی گفت: هفته گذشته می خواستند به خاطر عقب افتادگی یک قسط، ۵ درصد از سهام ما را واگذار کنند و مدیریت را از ما بگیرند، این در حالی است که ما ۲۰ درصد ارزش مخابرات را به صورت نقدی پرداخت کرده ایم و از ۱۶ قسط تاکنون ۱۱ قسط و ۷۴ درصد معامله را پرداخت کرده ایم و قرار است تا ۲.۵ سال آینده نیز ۵ قسط باقیمانده را پرداخت کنیم.
وی افزود: مسئولان هر سهم مخابرات را ۲۲۰ تومان قیمت داده اند و این در حالی است که ما هر سهم را ۳۴۰ تومان خریدیم و ۱۱ هزار میلیارد تومان از زمان خصوصی سازی تاکنون در این حوزه سرمایه گذاری کردیم.
رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران با اشاره به اظهارات معاون وزیر ارتباطات که گفته بود مخابرات ایران ۱۴۰ هزار میلیارد تومان می ارزد، گفت: ما نمی خواهیم این مبلغ را به ما بدهید و حتی یک سوم این مبلغ را، بلکه مخابرات را به کمتر از این قیمت نیز می فروشیم.
وی با تاکید بر اینکه سیاست ما ماندگاری نیست و مخابرات را با همان شرایطی که خریدیم واگذار می کنیم، افزود: اما تا زمانی که هستیم هیچ خللی در برنامه، مدیریت و انتصابات ما وارد نمی شود و به اقدامات خود ادامه می دهیم.
سید هاشمی از رفع مشکل بیمه کارگزاران مخابرات روستایی خبر داد و گفت: پرونده این موضوع با کمک نمایندگان کمیسیون صنایع برای همیشه حل شد و به همه مخابرات های استانی برای بستن قرارداد دوجانبه و مستقیم با کارگزاران مخابرات روستایی ابلاغ رسمی شد.
نظر شما